Näyttävä kotivoitto Puimureille
2.11.2020 12:23 Uutisointi / M1 Edustus

Wolves kaatui HaNilla

Paraislainen SC Wolves ei pystynyt haastamaan SBS Wirmoa HaNi-Hallin perjantai-illassa, kun kotijoukkue marssi tyylipuhtaaseen 16-4 (6-1, 5-2, 5-1) voittoon.

Tämän kauden wirmolainen tavaramerkki eli avauserän tunnustelu ja vastustajan tarkkailu oli tällä kertaa tutumpaa vastustajaa vastaan tiessään. Puimurit ottivat heti kättelyssä ottelun haltuunsa ja iskivät heti ensimmäiseen kaksikymppiseen pallon kuusi kertaa Wolvesin verkkoon. Viimeistelytehokkuus oli sekä avauserässä että koko ottelussa ylipäätään todella kovalla tasolla.

Toisessa erässä jatkettiin samalla kaavalla. Wirmo hallitsi ottelutapahtumia ja vaikka vierasjoukkue muutaman lisäosuman saikin, oli peli taputeltu jo hyvissä ennen loppusummerin vinkaisua. Kolmannessa erässäkään ei tällä kertaa tapahtunut minkäänlaista repsahdusta ja niinpä wirmolaiset pääsivät kolmannessa kotipelissään kolmannen kerran kaksinumeroisille maaliluvuille.

  • Ehjä 60 minuuttia. Hieno peli kaiken kaikkiaan. Viimeistelytehokkuus oli todella hyvällä tasolla ja ylipäätään poikien tekeminen erinomaista läpi ottelun. Ykkösketjun tehot olivat omaa luokkaansa, mutta kyllä koko miehistö suoritti mallikelpoisesti. Ei moitittavaa, Wirmon päävalmentaja Petri Seppinen kommentoi.

Ykkösketju olikin todella kovassa iskussa. Henri Alho niputti tehot 1+5, Valtteri Sainio 4+0, Henrik Rossi 3+0, Jere Hareja 1+2 ja Timi Koski 0+1. Myös Juho Kuutsa ampui hatullisen. Lohkon pörssit ovatkin melko mukavasti wirmolaisten hallussa. Valtteri Sainio johtaa maalipörssiä 11 osumalla ja Henri Alholla sekä Jere Harejalla on kaksoisjohto sekä syöttö- että pistepörssissä. Aleksi Vainio on torjuntatilaston kakkosena. Olennaisinta kuitenkin on, että Wirmo johtaa lohkoa puhtaalla pelillä. Seuraavaksi vastassa on sarjanelonen VSS vieraissa. Vaikka mynämäkeläiset voittoputkessa ovatkin, pitää seuraavassakin pelissä ajatuksen olla alusta asti mukana.

  • Sehän tässä tietysti suurin riski onkin, että kun nyt ollaan pelattu hyvin joukkueena ja ansaittu maukkaita pisteitä, aletaankin yhtäkkiä kuvittelemaan, että vähempikin tekeminen riittäisi. Kyllä silloin tulee vaikeaa. Nyt vain samalla meiningillä kohti seuraavaa uutta vastustajaa ja tiukan puolustuspelaamisen kautta pistejahtiin, Seppinen tuumii.

Jarmo Jokilan ottelukuvat


   
Lisää uutisia
M1 Edustus
«  Huhtikuu   »
Kategoriat