Leidit on päk in pisnes
27.9.2020 19:49 Uutisointi / N2 Leidit

Harkkapelit aloitettu

Leidit on bäk in pisnes.

Kuluneen viikon aikana ollaan aloteltu kautta parin harkkapelin verran ja jo tässä kohtaa ollaan pystytty siihen, mihin ei viime kaudella kertaakaan! Eli ottamaan voitto vastustajasta.. Enteileekö se sitten parempaa kautta, ei kukaan vielä tiedä. Ainakin sarjajärjestelmän pitäis olla meitä kohtaan vähän armollisempi, kun alkusarjaa pelataan vain kierroksen verran. Eiköhän sen aikana jo käy hyvin selviksi, millä joukkueilla on nousutavoitteita ja millä ei. Uskoisin. Ja jatkosarjan pelaaminen on aina mieluisampaa, kun ei tarvitse niitä 12-0 – turpaan matseja pelailla… #ikuisetnelosdivarilaiset

Leideihin ollaan saatu muutamia uusia pelaajia, mikä on tosi kivaa. Alkuperäisiä Leidejä taitaa olla porukassa enää 6, eikä keski-ikäkään enää taida yltää yli 40... :-) Nuorimman ja vanhimman leidin ikäero taitaa olla 39 vuotta... Valmennuspuolella on edelleen huumorintajuisen valmentajan kokoinen aukko (vinkvink!), onneksi Piritta ja Jenna ovat luvanneet ottaa vetovastuuta treeneistä, ettei mene ihan höntsäilyksi. Ja toivotaan todella, että iso Koo ei kovasti sotke sarjan pelaamista.

Ekana harkkavastuksena oli entinen Hirvensalon salibandy, nykyinen Airiston salibandy. Uusi tuttavuus tulevalla kaudella. Peli oli äärettömän tasaväkinen ja mukava pelattava, mikä näkyi heti hyvänä tekemisen meininkinä. Vetoja saatiin aikaiseksi paljonkin jo ekassa erässä ja oikeastaan toista erää lukuunottamatta koko matsissa. Onnistumisia nähtiin kautta linjan, uudet pelipaikat vielä osittain hakivat paikkaansa, mutta eiköhän ne kuviot kauden alkuun siitä selkene. Jos siis tällä jengillä koskaan..Maaleja tehtiin vuoroin kumpaankin päähän, ja ratkaisu nähtiinkin vasta 2 sek. ennen ottelun päättymistä. Loppulukemat 4-3 siis Leideille, maaleista vastasivat Irene, Emma, Annukka ja Eerika.

Toinen harkkapeli suunnattiin pelaamaan Vehmaan liikuntahallille, kyllähän sitä rakkaan vihollisen kanssa täytyy koittaa aina ennen kautta.. Maaliin saatiin vieraileva apulainen tytöistä, Emmi. Töihin hän joutui kovastikin aika ajoin, mutta ei UHV:n maalivahtikaan ihan tyhjänpanttina saanut hengailla. Vehmaan pelityyli sopii meille aika huonosti, mutta hyvin kyllä taas vedettiin. Tässäkin pelissä aika lailla vuoropäädyin mentiin, loppulukemat nytkin 4-3, mutta valitettavasti Härjättärille. Maaleista vastasivat tällä kertaa Ellu, Minna ja Irene.

Kovasti kivaa on päästä pelien makuun, 10.10 sitten varsinaiset sarjapelit starttaa Hanilta, vastaan saadaan Ryhti ja Salba 2. Tuu kannustaa!   
Lisää uutisia
N2 Leidit
«  Toukokuu   »
Kategoriat