Leideille Valmentajia
22.10.2020 9:21 Uutisointi / N2 Leidit

Leidit odottavat innolla uusia tuulia

Nyt on aivan pakko pelien välissäkin uutisoida: Tällä päivämäärällä Leidit ovat saaneet tiimiinsä valmentajia ja vielä kaksin kappalein!! Siis oikein henkilöitä, jotka keskittyvät vain ja ainoastaan valmennukseen.

Markus Niemistö ja Sam Kuusisto ottavat tästä eteenpäin haltuunsa valmennushommat Leideissä ja Laineen Jenna jatkaa maalivahtivalmennusta, minkä ehtii.

Markuksella on pitkä tausta säbän parissa, onhan hän ollut Wirmon toiminnassa jo kultaisella 90-luvulla, perustanut mm. ensimmäistä naisjoukkuetta seuraan. Paluu juurille antanee anteeksi pienen loikan naapurikunnan puolelle. Visiot leidien toiminnasta ovat realistisia ja suunnitelmissa onkin lähinnä tasapäistää pelejä, ei tavoitella sarjanousuja. –”Ei nyt lähdetä muuttamaan kovastikaan mitään taktiikoita tai pelipaikkoja, selkeytetään ja kiillotetaan nykyistä ja terävöitetään treenaamista. Ei tämä sentään aivan epätoivoinen sakki ole, kyllä siellä ajatusta on”, tuumi hän ekojen treenien jälkeen.

Sam omaa taas vahvan pelaajataustan ja tuo sitä kautta treenaamiseen kunnon tekemisen meiningin. Pelilliset harjoitteet ja ajatuksen tuominen kentälle lieneekin se pääasia ja parien treenien jälkeen hän toteaakin jo, että kehitystä tapahtuu nopeastikin, kun on selvää, miksi jotakin harjoitetta tehdään. – ”viime kaudella jonkun pelin katsoneena on selkeää, mitä asioita pitää treenata ja mitä vahvistaa. Hyvä tästä tulee!”

Erilaiset taustat toivon mukaan tukevat toisiaan ja antavat hyvät työkalut tämän ehkä vähän toivottomaksikin leimatun porukan kehittämiseen. Leidit ovat kovasti innoissaan ja vaikkei tässä ihmeitä herroilta odoteta, niin pelien tasapäistyminen olis kyllä kaikkien ilo. Tervetuloa siis ”pojat”!


   
Lisää uutisia
N2 Leidit
«  Toukokuu   »
Kategoriat