Alkusarjan päätös Laitilassa
19.11.2020 12:59 Uutisointi / N2 Leidit

Leidivalmennus ehkä vähän hämillään..

Alkusarja saatiin Leidien osalta päätökseen viime viikonloppuna Laitilassa. Ja tuttuun tapaan pisteittä, kuinkas muuten.

Ensimmäisessä pelissä vastuksena Salamanders2 Raisiosta, pieni, mutta pirun tehokas ryhmä. Leideillä taas määrällisesti pelaajia alun neljättä kenttää, mutta tästä ei nähty muuta hyötyä kuin se, että kunto kesti koko pelin. Muuten peli olikin sitten aikalailla pahinta kuraa aikoihin. Liskot pystyivät pyörittämään muutamalla syötöllä ja askeleella Leidien pelin niin sekaisin, että hyökkäystilanteita ei juurikaan päästy näkemään. Vastustajan maalivahdille kirjattiin koko ottelussa 12 torjuntaa, mikä antaa keskiarvoksi 4 vetoa maalille /erä.. eipä siinä paljoa juhlimista, kun vastustajalla sama keskiarvo oli 10, sen lisäksi, että upottivat 12 maalia... Ottelu keskeytettiin siis 15 sekuntia ennen peliajan päättymistä ilman yhtäkään Leidimaalia. Siinä oli kuulkaas valmentajapoijjaat ihmeissään. Leidien kyky ottaa vastaan ohjeita ja laittaa niitä toteen tuntui olevan mission impossible. Tästä pelistä ei siis juurikaan raportoitavaa.

Tunnin tauon aikana käytiin läpi, mitä kentällä tapahtui ja oli tapahtumatta. Fläppitaulu pyyhittiin tyhjäksi ja kaivettiin jostain kourallinen asennetta. Peli-ilme Laitilaa vastaan olikin yhtäkkiä kovasti edellistä terhakkaampi. Laitila aloitti maalinteon vajaan 5 minuutin kohdalla ja upotti 2 maalia 20 sekuntiin. Tästä muutaman minuutin päästä Irene kuittasi yksilösuorituksena kavennusmaalin ja eka erä päättyi maalin tappioasemassa. Toisen erän alkuun Laitila sai taas muutaman lisämaalin, mutta Leidivauhti ei vielä taittunut ja Laitila joutui rikkomaan jäähyn arvoisesti. Tämä yv oli Leidikantilta todella poikkeuksellinen. Pallo pysyi Leidien hallussa ja jäähyn viimeisellä puoliskolla Janna sai toimitettua pallon maalin eteen, josta Mira onnistui ihme kyllä upottamaan sen maaliin. Leidihistorian ensimmäinen yv-maali oli tosiasia. Loppupeli mentiin edelleen lujaa ja hyvällä ilmeellä, mutta valitettavasti Jyske oli se, joka sai aikaan maalit. Mutta 2 maalia lohkon ykköstä vastaan ei tuntunut huonolta. Ja varsinkin emäsurkean ensimmäisen pelin jälkeen. Annettiin valmentajille pientä toivonkipinää.

" Ensimmäisessä pelissä puristettiin mailaa nin lujaa, että missään kohtaa ei nähty treenien tasoista tekemistä. Toisessa pelissä sitä vastoin päästiin jo lähemmäs omaa tasoa. Oikeaan suuntaan siis", kommentoi Sam. Markus puolestaan kiitteli hyvästä asenteesta ja totesi, että vaikka ekan peli lopputulos oli vähän yllätyskin, ei vaivuta epätoivoon!

Nyt jäädään odottamaan jatkosarjan pelejä. Koska #korona, pari peliä on alkusarjasta pelaamatta ja siksi on mahdollista, että jatkosarjan aloitus siirtyy tammikuulle. "Onpahan kuukausi aikaa saada asioita loksahtamaan paikoilleen", tuumaa valmennus


   
Lisää uutisia
N2 Leidit
«  Joulukuu   »
Kategoriat