Edustuksella jälleen vastassa yksi ennakkosuosikeista
6.11.2020 8:58 Uutisointi / M1 Edustus

B-junioreita Puimurirosterissa

Hyvin kautensa aloittanut SBS Wirmon miesten edustusjoukkue matkustaa perjantaina Vihtiin testaamaan osaamistaan Salisusia vastaan. VSS on ennakkoon ajateltuna yksi lohkon kokeneimmista joukkueista, eivätkä mynämäkeläiset varmastikaan tule pääsemään helpolla.

Miro Herlinillä on vyöllään 370 pääsarjaottelua ja niissä 373 (162+221) tehopistettä ja Janne Makkosella puolestaan 134 pääsarjaottelua ja niissä tehot 202 (119+83). Näiden lisäksi muun muassa Jarkko Aavaharju palasi täksi kaudeksi neljän kauden mittaiselta Sveitsin reissultaan Suomeen ja seurasi tutkapariaan Makkosta Vihtiin. Lisäksi joukkueen rosterista löytyy tolppien välistä muun muassa salibandyn kasvot, Toni Lötjönen sekä penkin takaa meritoitunut Oskari Saari. Vain siis muutamia mainitakseni.

Wirmo puolestaan hakee otteluun erilaista lähestymiskulmaa. Ykkösviisikossa pelaa kaksi B-junioria, kun Henri Alho saa rinnalleen Matias Kosken ja Eemil Isolaurin. Puolustajina ykkösessä ovat Valtteri Suvala ja Henrik Rossi. Kakkosketjussa B-junioriosastoa edustaa Erno Haapanala, joka pelaa Juho Kuutsan ja Miro Portnojn vasemmassa laidassa. Pakkeina kakkosessa Antton Koski ja Tino Pietilä. Kolmosketjussakin on B-junioriväriä, kun Lauri Eloluoto pelaa Joel Varjosen ja Eemeli Mustamäen oikeaa laitaa. Tämän ketjun alla puolustavat Niko Aaltonen ja Juho Nissi. Miksi näin, päävalmentaja Seppinen?

- Jätimme A-juniorit tarkoituksella kokonaan pois kokoonpanosta. He saavat tämän viikonlopun keskittyä oman ikäluokkansa peleihin Itä-Suomen kiertueella. Lisäksi muutama poissaolo muokkasi kokoonpanomme tänään tuon näköiseksi. Toisaalta haluamme linjamme mukaisesti antaa junioreille, niin A- kuin B-ikäisillekin haastetta ja näytönpaikkaa ja nyt on siihen jälleen hieno tilaisuus. Kovia pelimiehiä nämä nuoret heput jo ovat, Seppinen kommentoi.

Maalivahtiosastolla mukana ovat tänään Aleksi Vainio ja Frans Aaltoseppä. Ja kuudentenatoista kenttäpelaajana Matias Hakamäki.

- Yksi lohkon kovimmista taas vastassa. Viime viikolla pelasimme kotona erinomaisen ottelun, mutta valitettavasti sillä pelillä ei tänään saa yhtään lisäpistettä mukaan. Taas täytyy onnistua, Seppinen tuumii.

Pe 6.11. VSS - SBS Wirmo 19.00 Nummelanharjun Liikuntahalli


   
Lisää uutisia
Salibandyseura Wirmo Ry
«  Huhtikuu   »
Kategoriat